Åndedræt ~ Isbad ~ SaunaGus

Åndedræt ~ Isbad ~ SaunaGus

Workshoppen “Åndedræt~Isbad~SaunaGus” består af guidet åndedrætsteknikker inspireret af Wim Hof, Sudarshan Kriya breathing og SOMA breathing efterfulgt af VikingeGus™ ∼ klassisk saunagus og superviseret ægte isbad. Et ægte isbad foregår i en 350 l. balje med vand og 100 kg. is, hvor temperaturen ligger mellem 0 til -2 grader.

Når du booker “Åndedræt~Isbad~SaunaGus” kommer vi til dig, medbringer iskar og is, stiller saunaen op og tænder den op. Vi starter med en halv times guidet åndedrætsteknikker hvorefter vores VikingeGus™mester tager jer igennem 2 timers grænseudvidende og energigivende oplevelser. VikingeGus™ starter med en kort introduktion om isbadet efterfulgt af superviseret isbad i op til 2 min. pr. person. Herefter følger 1 runde saunagus på 12-15 min. med 3 dufte i hver runde. Turen går igen i isbad og endnu en runde saunagus og vi slutter igen koldt med isbad. Herefter er der 1 times fri sauna.

Vi serverer lidt salte snacks samt Kangen Water – renset basisk drikkevand med en ph værdi på 9,5 og højt indhold af antioxidanter – som giver en optimal hydrering, støtter din udrensning og velvære.

Som en del af pakken kan vi medbringe et stort tipi telt og yogamåtter hvor der kan laves åndedræt.

Adresse

Klintevej 23
4654 Faxe Ladeplads

Kontakt

Ring til os på tlf. 20114484
Send mail kontakt@mobil-saunagus.dk

© Mobil-Saunagus.dk · Alle rettigheder forbeholdt