Om os

Mobil-saunagus.dk blev etableret i sommeren 2020 af Flora Cornelia Hjorth og Henrik Frydkjær og er udsprunget af vores fælles passion for personlig udvikling og sundhed. Vi er begge passionerede omkring åndedrættet, kulden og varmen og alle tre elementer er en vigtig del af vores hverdag. Vi føler os berigede og privilegerede, når vi kan få lov at dele disse kraftfulde værktøjer på vores workshops og events.

Flora Cornelia Hjorth er uddannet detox coach, certificeret lifecoach, psykoterapeut, kropsterapeut samt yin yogalærer.

Flora har praktiseret kulde- og varmeterapi siden 2005 og det har været vigtige værktøjer i hendes egen vej ud af bl.a. svær depression og livstruende stress. Flora arbejder endvidere som selvstændig psyko- og kropsterapeut. 

Henrik Frydkjær er certificeret åndedrætscoach hos Lucas Rockwood/YOGABODY® og har praktiseret åndedrætsteknikker fast siden 2016.

Henrik har på baggrund af sin praktiske erfaring og teoretisk baggrund udviklet flere kraftfulde åndedrætsprotokoller. 

Han er endvidere fast tilhænger af Wim Hof Metoden, som han fortsat praktiserer, og har også taget kurset Wim Hof Fundamentals samt kurset Bretheology ESSENTIALS v/ Stig Åvall Severinsen. Endvidere har han mange års praktisk erfaring med Sudarshan Kriya Breathing (Art of Living).

Derudover er Henrik uddannet pressefotograf og har været selvstændig hermed siden 1997.