Handelsbetingelser

På www.mobil-saunagus.dk kan du leje udendørs saunaer og bestille forskellige ydelser – SaunaGus, Isbad, åndedrætsteknikker samt køb af din egen sauna.

Alle priser fremgår af websitet og er inkl. moms og andre afgifter.

BETALING

Ved booking af saunaleje betales et depositum på kr. 1.000. Resten betales ved levering. Det er muligt at betale med Mobile Pay, kontant eller bankoverførsel.

FRAGT

Ved saunaleje er levering og afhentning en obligatorisk del af ydelsen. Fragtprisen afhænger af din bopæl, men altid minimum kr. 1.400 inkl. moms for levering og afhentning op til 100 km. fra København. Ved kørsel udover de i alt 200 km. beregnes tillæg 5 kr. pr. km.

RENGØRING

Ved saunaleje skal sauna og brændeovn altid tilbageleveres i pæn rengjort stand. Ved mgl. rengøring beregnes et tillæg på 500 kr.

ANSVAR

Det påhviler lejer at sikre at saunaen opsættes lovligt, samt evt. søge godkendelse hos kommunen/grundejerforening. Lejer er også ansvarlig og erstatningspligtig for skader/hærværk forvoldt på saunaen/traileren under lejeperioden.

FORTRYDELSESRET

Du har altid 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har booked saunaen.

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

Personoplysningerne opbevares i 5 år (pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

KONTAKT

Mobil-saunagus.dk kan kontaktes på tlf 20114484 eller e-mail kontakt@mobil-saunagus.dk CVR-nr 17300091

Adresse

Klintevej 23
4654 Faxe Ladeplads

Kontakt

Ring til os på tlf. 20114484
Send mail kontakt@mobil-saunagus.dk

© Mobil-Saunagus.dk · Alle rettigheder forbeholdt